Op zoek naar een kledingproducent? 

 

  • Een fabrikant die met je meedenkt
  • Die eerlijk en duurzaam produceert
  • die je helpt bij het hele productieproces
  • die flexibel is en ook kleinere aantallen en bijbestellingen accepteert

Dan ben je bij Regis Style aan het juiste adres

Het produceren van kleding is onze passie, al meer dan 50 jaar. Het liefst zijn we betrokken bij het hele proces: van het maken van de prototypes tot de levering van de collectie.

De kledingproductie vindt plaats in onze partnerfabriek in Marokko waar dagelijks 100 mensen onder goede omstandigheden aan het werk zijn. Vakmanschap en eerlijke productie zijn essentieel voor ons.

Het ontwerpproces, de planning en de afwerking gebeurt op ons hoofdkantoor in Meerdonk (vlakbij de grens met Nederland).

 

Hoe werken we?

Met vrijwel al onze klanten werken we al jaren samen. Als we geloven in een project dan stellen we ons ook flexibel op. We begrijpen dat een beginnend kledingmerk geen 500 stuks van één model kan afnemen. Daarom kun je bij ons ook 50 stuks van een model laten maken.

We voeren niet enkel uit maar denken ook met je mee. Over de stofkeuze, patronen, afwerking, … Ons doel is dat jouw project slaagt en als wij hierbij kunnen helpen met onze vakkennis dan doen we dit graag.

Om succesvol te zijn in de kledingbranche moet je snel en flexibel inspelen op de vraag. Dankzij onze flinke productiecapaciteit (5000 stuks / week) en eigen transport naar Marokko kunnen wij snel produceren en leveren.

 

Voor wie werken we?

We maken kleding voor hele verschillende typen bedrijven. Dit varieert van kleding voor dames, heren, senioren, zwangere vrouwen, minder validen tot kledingaccessoires. We houden van uitdagingen en staan voor veel open. We werken vaak voor middelgrote kledingmerken.

Wel hebben onze klanten één ding gemeen: ze verkopen hun producten in het middelhoge tot hogere prijssegment. Zoek je een producent voor hele goedkope kleding dan ben je bij ons niet aan het juiste adres. Onze kleding wordt immers kwalitatief, duurzaam en eerlijk geproduceerd. 

Dit zeggen klanten over ons: 

Dankzij de ervaring, de strakke opvolging en het oog voor detail van het Regisstyle-team, kan ik de confectie voor ons label Rosette la Vedette in slechts een paar mailtjes aansturen. Ik krijg meer tijd om me volop te focussen op sales & marketing, en dat merk je sinds onze samenwerking duidelijk aan de mooie groeicijfers.

Wendy, Rosette la Vedette

Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met Regisstyle. Snel, correct en betaalbaar. Prima service en adviesverlening.

Sofie & Jessie, So Yes

Ik was eigenlijk al een jaar op zoek naar een kledingfabrikant die ook reeksen van 50 stuks per model wilde produceren (meestal is dit 500 stuks). Regisstyle heeft ons van A tot Z begeleid, van de patronen tot de labels. Afspraken worden netjes nagekomen en de service is top.  Ik zou ze dan ook aan iedereen aanbevelen.  

Ankie, Neuf Mois Belle

Zo verloopt het productieproces

Stap 1

We komen eerst samen op ons hoofdkantoor om je project in detail te bespreken.

 

Stap 2

Als je al een patroon hebt dan maken we eerst een prototype. Indien je nog geen patronen hebt dan kunnen wij dit voor je verzorgen. We rekenen geen geld voor het maken van de prototypen als de opdracht door gaat.

 

Stap 3

Wij transporteren alle materialen (stoffen, labels etc.) naar onze fabriek in Marokko. Hier vindt de productie plaats.

 

Stap 4

Nadien worden de artikelen met de vrachtwagen naar ons hoofdkantoor gebracht. Hier vindt een uitgebreide kwaliteitscontrole plaats. Ook kan het zijn dat bepaalde afwerkingen hier gebeuren.

 

Stap 5

U krijgt de kleding netjes geleverd bij uw bedrijf. Nadien ontvangt u uw factuur, u hoeft dus niet op voorhand te betalen.

 

Ben je op zoek naar een flexibele kledingprocent en spreekt onze manier van werken je aan? Maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek in onze showroom.

Neem contact met ons op:

Contact::

Regis Style 
Dijkstraat 2
9170 Meerdonk
T: +32 (0)3 773 50 99
info@regisstyle.be

Voordelen:

  • >50 jaar ervaring
  • Eigen fabriek in Marokko
  • Uitgebreide begeleiding
  • Ook kleinere aantallen
  • Eerlijke productie

Volg ons op: