Selecteer een pagina

Op zoek naar een kledingproducent? 

 

 • Een fabrikant die met je meedenkt
 • Die eerlijk en duurzaam produceert
 • die  grote aantallen aankan?

Dan ben je bij Regis Style aan het juiste adres

Het produceren van kleding is onze passie, al meer dan 50 jaar

De kledingproductie vindt plaats in onze partnerfabriek in Marokko waar dagelijks 100 mensen onder goede omstandigheden aan het werk zijn. Vakmanschap en eerlijke productie zijn essentieel voor ons.

De planning gebeurt op ons hoofdkantoor in Meerdonk (vlakbij de grens met Nederland).

 

Hoe werken we?

Met vrijwel al onze klanten werken we al jaren samen.  We werken vooral voor grote bedrijven die al jaren in de sector zitten.  Heel soms nemen we ook projecten van beginnende kledingmerken aan. Omdat we overladen worden met aanvragen moet je hiervoor aan een aantal voorwaarden voldoen:

 • je moet een duidelijk plan doorsturen met hierin informatie over: exacte productaanbod, doelgroep, prijsniveau, verwachte afzet.
 • je patronen zijn klaar en je hebt alle stoffen geselecteerd.
 • we nemen enkel projecten aan waarbij we 1000 stuks per model kunnen produceren. Je dient de productiekosten voor de eerste 3 bestellingen steeds op voorhand te betalen.
 • denk je dat je project in aanmerking komt? Mail ons dan eerst je plan door (info@regisstyle.be). Wij zullen contact met je opnemen als we denken dat we de juiste productiepartner zijn. Wij zijn enkel geïnteresseerd in serieuze ondernemers met een gedegen plan.

 

Voor wie werken we?

We maken kleding voor hele verschillende typen bedrijven. Dit varieert van kleding voor dames, heren, senioren, zwangere vrouwen, minder validen tot kledingaccessoires.  We werken vaak voor grotere kledingmerken.

Wel hebben onze klanten één ding gemeen: ze verkopen hun producten in het hogere prijssegment. Zoek je een producent voor goedkope kleding dan ben je bij ons niet aan het juiste adres. Onze kleding wordt immers kwalitatief, duurzaam en eerlijk geproduceerd. 

Dit zeggen klanten over ons: 

Dankzij de ervaring, de strakke opvolging en het oog voor detail van het Regisstyle-team, kan ik de confectie voor ons label Rosette la Vedette in slechts een paar mailtjes aansturen. Ik krijg meer tijd om me volop te focussen op sales & marketing, en dat merk je sinds onze samenwerking duidelijk aan de mooie groeicijfers.

Wendy, Rosette la Vedette

Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met Regisstyle. Snel, correct en betaalbaar. Prima service en adviesverlening.

Sofie & Jessie, So Yes

 Regisstyle heeft ons van A tot Z begeleid, van de patronen tot de labels. Afspraken worden netjes nagekomen en de service is top.  Ik zou ze dan ook aan iedereen aanbevelen.  

Ankie, Neuf Mois Belle

Neem contact met ons op:

Contact::

Regis Style 
Dijkstraat 2
9170 Meerdonk
T: +32 (0)3 773 50 99
info@regisstyle.be

Voordelen:

 • >50 jaar ervaring
 • Eigen fabriek in Marokko
 • Uitgebreide begeleiding
 • Kwalitatieve kleding
 • Eerlijke productie

Volg ons op: